با همگام شدن با افزایش تقاضای محصولات خشک، ما سالهاست که با کیفیت ترین میوه خشک فرینو عمدتاً از ترکیه و بسیاری دیگر از کشورهای اروپای شرقی را انتخاب می کنیم.
میوهها جمعآوری میشوند، دوبار شسته میشوند، برای حذف هرگونه مواد خارجی انتخاب میشوند و در نهایت در زیر نور خورشید یا با استفاده از خشککنهای تخصصی خشک میشوند.
این فرآیند تحت بالاترین استانداردهای اروپایی و بین المللی بهداشت و عملکرد تولید انجام می شود. میوه خشک فرینو به دلیل موارد زیر ارزشمند است:
طعم شیرین و آبدار، ویتامین ها، ارزش کالری و تغذیه بالا، ماندگاری طولانی، ظاهر زیبا، رنگ مشخص بدون اکسیداسیون و کثیفی. محصولات با کیفیت بالا که خواص مواد اولیه را به لطف فرآیند و فناوری اختصاصی حفظ می کنند.
این محصولات که از میوه های درجه یک به وسیله خشک کردن اسمزی تولید می شوند، به دقت تا رطوبت خاصی خشک می شوند تا رنگ و طعم آن حفظ شود و کمی روغن پاشیده شود. هیچ گونه مواد نگهدارنده، طعم دهنده یا رنگی اضافه نمی شود.
در این مطالعه، 37 ترکیب بهعنوان نشانگرهای زیستی برای انگشت نگاری انتخاب شدند، زیرا فعالیتهای تغذیهای و سلامتی مؤثر بر روی انسان دارند. این مطالعه اطلاعاتی در مورد پروفایل های فیتوشیمیایی تنقلات میوه خشک فرینو انتخاب شده اضافه کرد که می تواند به عنوان منبع طبیعی بالقوه مولکول های فعال زیستی در صنایع غذایی در نظر گرفته شود.
اثر انگشت شیمیایی تنقلات میوه خشک فرینو تجزیه و تحلیل شده (به ترتیب فنول ها، مونوترپن ها، کاروتنوئیدها و ویتامین C، اسیدهای آلی و ترکیبات غذایی به عنوان قند) و در مواد تکمیلی گزارش شده است.
مولکولهای فعال زیستی شناساییشده در کلاسهای شیمیایی برای ارزیابی سهم آنها در کل فیتوکمپلکس گروهبندی شدند. مهم ترین دسته در میوه های خشک سیب، کیوی و کاکی، فنولیک ها بود که به صورت مجموع کاتچین ها، فلاونول ها و اسیدهای فنولیک بیان می شود، در حالی که مونوترپن ها اولین کلاس در گوجی (GS) با یک ارزش 67.5٪. میوههای خشک کیوی و گوجی محتوای ویتامین C بالایی داشتند. گوجی همچنین محتوای کاروتنوئید قابل توجهی (حدود 2٪) ارائه کرد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.