شیره خرما حاوی پروتئین، قند طبیعی، مواد معدنی و ویتامین هایی مانند B1، B2، B3 و B5 و همچنین A1 و C است که دیگر نیازی به مولتی ویتامین ندارید. شیره خرما حاوی قندهای طبیعی مانند گلوکز، ساکارز و فروکتوز هستند و انتخاب خوبی برای میان وعده هستند.
شیره خرما برای تامین انرژی بدن: شیره خرما طبیعی انرژی زا است و مصرف آن انرژی بدن را تامین می کند. مصرف این آب میوه باعث افزایش قدرت یادگیری کودکان و دانش آموزان می شود.
نحوه مصرف شیره خرما: برخی افراد برای صبحانه شیره خرما مصرف می کنند که بسیار پرانرژی است. مصرف شیره خرما به عنوان میان وعده بسیار مفید است.
برخی در پخت حلوا به جای شکر از شیره خرما عمده استفاده می کنند. شیره خرما به دلیل داشتن مواد مغذی، فیبر و آنتی اکسیدان جایگزین خوبی برای شکر است.
یکی از عادات غذایی رایج مردم بسیاری از شهرها مانند اراک، همدان، تبریز، اردبیل است و خوردن شیر برنج با آبغوره، برف با آبغوره، شیر با شیره و ارده با آبغوره در زمستان
روش صنعتی تهیه شیره خرما: در روش شیره خرما صنعتی با کمک آب و حرارت مواد جامد محلول در آب میوه کاملا رسیده ارقام مختلف خرما به نام Phoenix dactylifera از خانواده Palmacea به دست می آید.
روش سنتی تهیه شیره خرما: روش جوشاندن (روش گرم): • خرما را در قابلمه های باز می ریزند و به وزن آن آب اضافه می کنند. مخلوط آب و خرما را حرارت می دهند تا شیره آن در آب حل شود. • وقتی آب میوه به غلظت دلخواه رسید، مخلوط را صاف کرده و آب میوه را در ظروف پلاستیکی یا قوطی های فلزی بریزید. 2- تهیه شیره در استخرهای سیمانی (روش سرد): • در حوضچه هایی که از سطح زمین 1 تا 1.5 متر ارتفاع دارند، خرما قطره ای می شود
- منابع:
Date syrup | Therapeutic uses | benefits .1
- تبلیغات:
2. کانال تلگرام فوم ریجید درجه یک
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.