برای ساخت بدنه شیرآلات بهداشتی کرومات دو روش استفاده می شود. اکثر سازندگان از فرآیند ماشینکاری برای شکل دادن به بدنه به اندازه و ابعاد مورد نیاز استفاده می کنند. این شامل ابتدا برش میله ها به شکل راب کوتاه و تغذیه خودکار آنها به یک مرکز ماشینکاری کنترل عددی کامپیوتری با طراحی چند دوکی و چند محوره است.
این دستگاه عملیات تراش، فرز و حفاری را انجام می دهد. معمولاً ساخت یک قسمت حدود یک دقیقه طول می کشد. شیرهای آب بزرگتر ممکن است به عملیات ماشینکاری متعددی نیاز داشته باشند.
به عنوان مثال، بیش از 32 عملیات ماشینکاری برای برخی از بدنه های شیر آشپزخانه با استفاده از یک مرکز ماشینکاری چرخشی مورد نیاز است. با ماشین مناسب، ساخت یک قطعه ممکن است 14 ثانیه طول بکشد.
برخی از قطعات مانند دهانه های ریخته گری برای شیرهای آشپزخانه نیز قبل از مونتاژ در یک عملیات جداگانه ماشین کاری می شوند. برخی از تولیدکنندگان شیر آب به جای ماشینکاری از آهنگری داغ استفاده می کنند، زیرا این روش می تواند با ضایعات کمی در عرض سه ثانیه شکلی نزدیک به شبکه ایجاد کند.
آهنگری فرآیند شکل دادن به فلزات با تغییر شکل آنها به نحوی است. در آهنگری گرم، فلز گرم شده به شکلی تقریباً مشابه بدنه شیر آب وارد قالبی می شود. فشار به آرامی در طول چند ثانیه افزایش می یابد تا مطمئن شوید که قالب کاملاً با فلز پر شده است. برای تولید ابعاد دقیق فقط ماشینکاری جزئی مورد نیاز است.
پس از ماشینکاری، قطعات برای فرآیند تکمیل آماده هستند. آن دسته از اجزایی که در تماس با آب قرار می گیرند ممکن است ابتدا نیاز به یک عملیات سطحی ویژه برای حذف سرب باقی مانده داشته باشند.
این شامل یک فرآیند لیچینگ است که مولکول های سرب را از سطح برنج حذف می کند. روکش معمولی کروم است زیرا این ماده در برابر خوردگی بسیار مقاوم است. ابتدا یک پوشش پایه از نیکل آبکاری شده اعمال می شود و سپس یک پوشش نازک از کروم آبکاری شده اعمال می شود. لایه کروم از حمام آبکاری حاوی مواد افزودنی خاصی که مقاومت در برابر خوردگی را بهبود می بخشد رسوب می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.