عصاره سیر کهنه (AGE) عمدتاً حاوی ترکیبات آلی گوگردی محلول در آب است، به عنوان مثال، S-آلیل سیستئین (SAC) و SAMC که رفتارهای فارماکوکینتیک متفاوتی نسبت به ترکیبات ارگانوسولفور محلول در روغن دارند.
پس از مصرف خوراکی سیر تازه SAC بلافاصله از دستگاه گوارش (GI) جذب می شود، نیمه عمر آن بیش از 10 ساعت و کلیرانس کلیوی در انسان بیش از 30 ساعت است. نتیجه پس از ارزیابی ایمنی و اثربخشی SAC نشان داد که به نظر میرسد نقش کلیدی در اثرات بیولوژیکی سیر دارد.
در نهایت، استخراج ممکن است فراهمی زیستی کل سیر تازه و همچنین مواد مختلف خام را بهبود بخشد و سمیت را کاهش دهد. به عنوان مثال، در AGE، در طول فرآیند استخراج، ترکیبات بودار، خشن و تحریک کننده سیر به طور طبیعی به ترکیبات گوگردی پایدار و ایمن تبدیل می شوند.
علاوه بر این، مطالعات سم شناسی مختلف بی خطر بودن سیر کهنه شده را تایید کرده است. در نهایت، چند مطالعه متقاطع نشان داد که مصرف یک رژیم غذایی با ادویه های حاوی آنتی اکسیدان بالا، از جمله سیر تازه، وضعیت آنتی اکسیدانی را در بیماران سرطانی و لیپمی پس از غذا در بزرگسالان سالم دارای اضافه وزن در مقایسه با وعده غذایی کم ادویه بهبود می بخشد.
علاوه بر این، مصرف 400 میلی گرم سیر و 1 میلی گرم آلیسین در روز استرس اکسیداتیو را پس از 9 هفته در زنان باردار در معرض خطر پره اکلامپسی کاهش داد، اما تأثیر قابل توجهی بر TAC و مسائل بارداری نداشت.
5.1.2. خواص ضد التهابی بیماری های مزمن مختلف مانند سرطان و بیماری های قلبی عروقی با فرآیندهای التهابی مرتبط هستند. در این شرایط انواع مختلفی از ابزارهای درمانی و طبیعی برای پیشگیری از آنها استفاده شده است.
در این زمینه، سیر با کاهش بیومارکرهای التهابی در مرحله نهایی بیماری کلیوی و بیماران بالغ، اثرات ضد التهابی قوی دارد. یک کارآزمایی بالینی تصادفی دوسوکور کاهش قابل توجهی در سیتوکین های التهابی، مانند اینترلوکین 6 (IL-6)، پروتئین واکنشی C (CRP) و سرعت رسوب گلبول های قرمز نشان داد که GE استاندارد شده با 400 میلی گرم دو بار در روز برای هشت مورد تجویز شد.
علاوه بر این، یک متاآنالیز نشان داد که مکمل سیر، از جمله AGE، پودر سیر و کپسول سیر، غلظت سرمی فاکتور نکروز تومور آلفا (TNF-α) و CRP را کاهش داد، اما بر آدیپونکتین و لپتین سرم در بزرگسالان سالم تأثیری نداشت.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.