محققان توصیه میکنند از خوردن دانههای سیب و حذف آنها قبل از آبگیری سیب به دلیل محتوای آمیگدالین بالایی که دارند، خودداری کنید. دانشمندان دیگر تأیید می کنند که محتوای آمیگدالین در دانه های سیب می تواند زیاد باشد و خوردن دانه ها می تواند باعث نگرانی شود.
بلع کامل دانه های سیب امروز تهران بعید است که علائمی ایجاد کند. پوشش دانه آن را در برابر آنزیم های گوارشی محافظت می کند و دانه ها می توانند بدون آسیب از دستگاه گوارش عبور کنند. با این وجود، احتمالاً ایده خوبی است که قبل از دادن سیب به کودکان خردسال یا حیوانات خانگی، دانه ها را جدا کنید.
آب سیب و اسموتی ها اغلب حاوی کل سیب های له شده از جمله هسته و دانه ها هستند. از آنجایی که دانههای سیب در طول فرآوری له میشوند، میتوانند مقداری سیانید را آزاد کنند که در آب آن باقی میماند.
نویسندگان این بررسی به این نتیجه رسیدند که مقادیر آمیگدالین در آب سیب تجاری موجود بعید است که آسیبی ایجاد کند. با این حال، آنها توصیه می کنند از خوردن دانه های سیب خودداری کنید و آنها را قبل از آب گیری سیب حذف کنید، زیرا حاوی آمیگدالین است.
پوست و گوشت سیب بسیار سالم است و هیچ خطری ندارد. با این حال، دانه های سیب جویده شده یا له شده مقادیر کمی سیانید آزاد می کنند که بسیار سمی است. کسی احتمالاً باید حداقل 85 دانه را به طور کامل بجود و ببلعد قبل از اینکه عوارض جانبی را تجربه کند.
اگر فردی به طور تصادفی چند دانه سیب بخورد، جای نگرانی نیست. افرادی که به سیب آلرژی دارند ممکن است هنگام خوردن سیب یا مدت کوتاهی پس از آن علائم مختلفی را تجربه کنند. علائم آلرژی به سیب ممکن است بر اساس نوع حساسیت به سیب متفاوت باشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.