کیک یا کلوچه سرخ شده هر دو جایگاه ویژه ای در محصولات نانوایی دارند. برای هر کسی که عاشق شیرینی است، تشخیص بین آنها بسیار دشوار است. اگر تولد بدون کیک ناقص است، تنقلات بدون کلوچه خوب نیست.
هر دو بخشی از محصولات نانوایی یکسان هستند فقط در نام متفاوت هستند. هر دو برای خوردن شیرینی عجیب و غریب هستند. مهمانی بدون هر دو خوب محسوب نمی شود. هر دو از یکدیگر تعریف می کنند.
این نیز نسبتاً آسان است. کلوچه سرخ شده نوعی شیرینی گازدار است که از چربی، شکر، آرد و تخم مرغ تهیه می شود. آنها نرم، مرطوب هستند، ماندگاری کمتری دارند و از بیسکویت ها بزرگتر هستند.
آنها در اندازه های مختلف، کوچک، بزرگ و چند طبقه هستند، اما حتی کوچکترین کیک ها مانند کلوچه سرخ شده بزرگتر از بیسکویت هستند. عنصر کلیدی چربی است که به تثبیت هوادهی کمک می کند و ساختار باز مشخصه را می دهد.
وقتی درب قالب کیک را بگذارید، کیک خشک می شود و کیک های سفت و سفت خوب نیستند. به طور کلی، من مطمئن هستم که همه ما یک کیک را اگر ببینیم، می شناسیم.
ما از اصطلاح “اسفنج” به طرق مختلف در صنعت نانوایی استفاده می کنیم، بنابراین تنها زمانی می توان آن را تعریف کرد که در چه زمینه ای از آن استفاده می شود.
خمیر؛ این می تواند توصیفی از بافت محصول باشد، اما برای حفظ موضوع ما، به طور سنتی اسفنج نوعی کیک ساخته شده از شکر، آرد و تخم مرغ است، اما بدون چربی.
تخم مرغ یک عنصر مهم است زیرا پروتئین های تخم مرغ هستند که هوادهی را تثبیت می کنند و ساختار می دهند. اسفنجهای واقعی به دلیل کمبود چربی، کمی خشکتر از کلوچه سرخ شده هستند، که آنها را برای استفاده با خامه و میوه مناسب میکند و برای استفاده در غذاهای کوچک مناسب است!
یک نانوا ممکن است قاعدهای برای توصیف اسفنج داشته باشد، اما لزومی ندارد که قانون مشابه مصرفکننده باشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.